Table 20 » Sommarmeny

Sommarmeny

  • Chilimarinerade räkor på toast med sallad, 128 kr.
  • Vinfrästa jätteräkor med chiliaioli och ris samt sauterade grönsaker, 228 kr.
  • Grillad svensk oxfilé tournedos med bearnaise och rödvinsås. Serveras med friterad klyftpotatis, 288 kr.
  • Grillad fläskfilé med rödvinsås och aioli. Serveras med friterad klyftpotatis och sauterade grönsaker, 178 kr.
  • Grillade marinerade oxfilégrillspett med chili- bearnaise. Serveras med friterad klyftpotatis och sauterade grönsaker, 208 kr.
  • Plankstek Black & White (oxfilé och fläskfilé) med bearnaise och rödvinsås samt sauterade grönsaker, 255 kr.
  • Grillad entrecôte med kryddsmör, sauterade grönsaker samt friterad klyftpotatis, 228 kr.
  • Torskrygg med en krämig vitvin- och gräslöksås. Serveras med pressad potatis, toppad med tomat- och olivsalsa,  218 kr.
  • Kycklingspett marinerad med Bacardi Limón och färska örter. Serveras rödvinsås och aioli, sötpotatis pommes samt sauterade grönsaker, 198 kr.
  • Extra tillbehör Liten grönsallad, 35 kr.